Vlaming Verhuizingen Amsterdam

JAAP VLAMING

SINDS 1885

JAAP VLAMING

Derde generatie Vlaming Verhuizingen

Jaap Vlaming is niet zo’n prater. En dat komt mooi uit, want volgens Vlaming is in de verhuizingen geen plek voor praatjes. Bescheiden zijn, hard werken en zorgen dat je je klanten voor een nette prijs professioneel verhuist. Die mentaliteit zit diep. Dat moet ook wel, anders red je het niet al 130 jaar op de verhuismarkt.

 

In die 13 decennia is er nogal wat veranderd. Er werd geïnvesteerd, in medewerkers, automatisering, verhuiswagens, computergestuurde containeropslag. Zijn opa, de oude Jacob, zou trots zijn als hij het bedrijf in z’n huidige staat zou zien. Ooit begon hij met paard en wagen, nu is het een hightech verhuisbedrijf. Het stokje is inmiddels overgegeven aan zoon Casper, de vierde generatie Vlaming die het bedrijf runt. Voor Jaap nadert het pensioen. Nu hij niet meer elke dag op de zaak hoeft te zijn kijkt hij terug op een mooi, arbeidzaam leven. Hij is misschien wel in ieder pand in de stad geweest, bij vogels van allerlei pluimage. Zijn verhuizingen brachten hem de wereld over, naar Spanje en de Pyreneeën, naar Nice en naar Cannes. Lekker met zijn maat een week op pad, hij krijgt er nog altijd glinsterende ogen van.

 

Maar nu is het einde dus in zicht. En dat is goed zo. Heel af en toe gaat hij nog mee met een verhuizing, maar het sjouwen laat hij inmiddels over aan de jongere garde. Al rijdt hij nog dagelijks door de stad en ziet hij mensen klooien met touw en blok. Dan kan hij het toch niet laten. Auto aan de kant, mensen opzij en hup, doet-ie één keer voor hoe het moet. Het geheim? Dicht tegen de gevel staan en het object sturen met je hijstouw. Kan er niks mis gaan.

 

Zo zie je maar. Je kunt na 60 jaar Jaap Vlaming wel uit de verhuizingen halen, maar de verhuizer krijg je nooit meer uit Jaap Vlaming.

Vlaming Verhuizingen Amsterdam

ADRES

Stammerdijk 24
1112 AB Diemen

TELEFOON

0800 33 44 558

EMAIL

info@vlaming.com

SOCIAL MEDIA

Facebook

DEELNEMERSOVERZICHT