The Gardeners

MAIRA EVERS

GOED

MAIRA EVERS

Eigenaar creatief pr-bureau The Gardeners

Tuurlijk, als je een heilig geloof hebt in de goedheid van mensen dan word je weleens teleurgesteld. En ga je weleens op je bek. Maar vertrouwen levert wat Maira Evers betreft altijd meer op dan cynisme. Zoals geven altijd meer oplevert dan nemen, iets wat ze nastreeft in haar werk en in haar persoonlijke leven. Ze gelooft in de kracht van positief denken. Het maakt dat ze nergens bang voor is en ervan overtuigd is dat alles kan. Als je er maar vol voor gaat. Dus springt ze overal vol enthousiasme in. Of bovenop. Met een dadendrang die zich niet laat beteugelen door bekrompenheid, of ja maar, of wat nou als het mis gaat? Een leidraad daarbij is dat Evers zich alleen druk maakt om de dingen die ze kan controleren, aangezien alles daarbuiten verspilde energie is. Lekker laten gaan dus en gewoon knallen op wat je zelf kan bepalen.

 

Met een soort optimistische naïviteit laveert ze haar bureau vol creatieve talenten door het snel veranderende medialandschap heen. Maar verwar die naïviteit niet met argeloosheid, want Evers weet dondersgoed waar ze heen wil. En wat er nodig is om daar te komen. Het einddoel? ‘Iets blijvends achterlaten. Iets goeds, iets dat ertoe doet.’ De wereld een beetje beter maken dus.

 

Die behoefte aan goed doen kreeg ze mee van haar vader, die een turbulent, eigenzinnig leven op meerdere continenten wist te combineren met zorg en aandacht voor mensen die het minder goed hadden. Die spirit werd een inspiratiebron voor Evers, waar ze dagelijks uit put. In het werk dat haar bureau voor klanten maakt wil Evers altijd een positieve, sympathieke component verwerken. Daarnaast werkt ze geregeld voor goede doelen. Niet voor niets is de belofte van haar bureau ‘Where good things grow’. Net 40 geworden staat Evers steviger dan ooit in haar schoenen. Ze weet wie ze is, waar ze voor staat en waar ze naar toe wil, met het succes van haar bureau als weerslag van haar persoonlijke groei.

 

The Gardeners: ze had geen toepasselijker naam kunnen kiezen.

The Gardeners

ADRES

Vondelstraat 120 a
1054 GS Amsterdam

TELEFOON

020 - 261 91 26

EMAIL

maira@thegardeners.nl.nl

SOCIAL MEDIA

Facebook
instagram

DEELNEMERSOVERZICHT