The Bootcamp Club

RAMSES JEDELOO

RAMSES DE VEROVERAAR

RAMSES JEDELOO

CEO The Bootcamp Club

Het is nogal eenvoudig om je door Ramses Jedeloo op het verkeerde been te laten zetten. Fysiek is hij een beest van een kerel. Groot, breed, gigantisch gespierd en met indrukwekkende tattoos over zijn hele lijf. Datzelfde indrukwekkende lijf waarmee hij in de zomer van 2017 de cover van een fitnessblad sierde. Boven het bureau in zijn kantoor hangt Arnold Schwarzenegger, geportretteerd in zijn topjaren als bodybuilder. ‘Conquer’, staat er in dikke blokletters over het beeld, verover.

 

Maar ga je aan het bureau van Jedeloo zitten en luister je goed, dan blijkt er onder dat vervaarlijke uiterlijk een zachtmoedig mens schuil te gaan. Vriendelijk en bedachtzaam, met oog voor mensen en hun persoonlijke struggles. Zelf noemt hij het – met gevoel voor understatement – een atypische fysiek. Een onconventioneel uiterlijk. Tegenstrijdigheid en dualiteit – het zijn thema’s die de rode draad vormen in het leven van Jedeloo. Zo wil hij altijd meer, altijd verder, altijd winnen. Daarvoor is hij bereid grote offers te brengen en tot het uiterste te gaan. Maar tegelijk wil hij de perfecte vader zijn voor zijn zoon en dochter. De leukste man voor zijn vrouw. De meest inspirerende werkgever. En onderaan de streep gewoon een fijn mens.

 

Vroeger beet dat elkaar nog weleens. Als je altijd wilt winnen is zachtaardigheid geen sterke troef. En werkt spijt van hard ingrijpen, verlammend. Nu hij ouder wordt gaat het hem allemaal steeds beter af. Lukt het steeds natuurlijker om zijn soms tegenstrijdige doelen allemaal te halen. Nu, op zijn 42ste, heeft hij zijn prioriteiten op een rijtje. Is hij gefocust en rustig. En fitter dan ooit. Nu, op zijn 42ste, is hij pas écht klaar om de wereld te veroveren. Met harde ambities. Maar een zachte hand.

The Bootcamp Club

ADRES

IJsbaanpad 9
1076 CV Amsterdam

TELEFOON

020 - 760 67 60

EMAIL

info@thebootcampclub.nl

SOCIAL MEDIA

Facebook

DEELNEMERSOVERZICHT