Poundwise

MARC VAN DER VUURST

AMBITIE

MARC VAN DER VUURST

Oprichter/eigenaar financieel adviesbureau Poundwise Financial Coaching

De hele dag zit hij te praten. Of, beter gezegd, te luisteren. Van ’s morgens vroeg tot vroeg in de avond, altijd is hij met klanten bezig. Met hun wensen en behoeften. Hun ambities en hun dromen. En met de vraag hoe hij kan helpen die allemaal waar te maken. Altijd met een espressootje binnen handbereik. Een stuk of vijftien per dag gaan er zomaar in, met gemak. Dat luisteren, dat is de crux. Toen hij een jaar of twintig geleden zelf een hypotheek nodig had, luisterde niemand. Iedere stropdas die hij tegenover zich kreeg was alleen maar bezig met zenden. Met het leegverkopen van zijn eigen mandje producten.

 

Daar en toen besloot Van der Vuurst dat dat anders moest kunnen. Dat ieder mens een verzameling unieke ambities is en dus ook op een unieke manier begeleid moet worden bij het waarmaken daarvan. En met succes. Inmiddels begeleidt zijn bedrijf vele honderden Amsterdammers proactief in hun hele financiële handel en wandel, van hypotheek tot jaarrekening, van wieg tot graf. Financial Coaching noemt hij dat. Een gladde financiële jongen dus, die Van der Vuurst? Nou nee, allesbehalve. Hij luistert liever dan hij praat, doet niet aan dure hobby’s en zijn ideale vakantiebestemming is een leeg strand waar hij met zijn twee zoons naartoe kan. En ook binnenlopen en de boel verkopen is niet wat hem drijft, want ’je hebt uitsluitend vakantie als je werkt’. Een oudhollandse kruideniersmentaliteit die hij meekreeg van zijn opa (niet geheel verbazingwekkend kruidenier van beroep).

 

Wat zijn doel dan wel is? Leuke dingen doen. Mét leuke mensen, vóór leuke mensen. Hij ziet zijn werk dan ook als creatief vak, waarin hij voor iedere klant visualiseert wat de perfecte route door het woud van financiële mogelijkheden is en deze route vervolgens met zijn team tot leven brengt. Dat vereist continu vernieuwing en vooruitgang, continu nieuwe ideeën. De beste ideeën krijgt hij trouwens als hij een dag of vier op zo’n leeg strand zit. Voor zijn klanten is het dus te hopen dat die twee jongens hem even met rust laten.

Poundwise

ADRES

Ferdinand Bolstraat 323
1072 MA Amsterdam

TELEFOON

020 - 305 75 55

EMAIL

info@poundwise.nl

SOCIAL MEDIA

Facebook
Linkedin

DEELNEMERSOVERZICHT