Merel & Ter Haar Makelaars BV

 MEREL VAN DER WEYDEN & BART TER HAAR

TEAM

MEREL VAN DER WEYDEN & BART TER HAAR

Eigenaars MTH Makelaars

Merel van der Weyden en Bart ter Haar worden nogal eens aangezien voor deftige types. En hun makelaarskantoor voor een plek met uitsluitend deftige clientèle. Nou is dat natuurlijk niet zo gek, met een mooi kantoor in het chique Oud-Zuid en de daarbij behorende strakke snit. Maar die stijlvolle uitstraling betekent niet dat ze hun neus ophalen voor het kleinere werk. Juist niet. Van der Weyden en Ter Haar (zeg maar Merel en Bart hoor) doen expliciet niet aan rangen en standen. Iedereen is welkom, ook als je paleis een paleisje is, of je budget niet tot in de hemel reikt.

 

En nu ze toch de aandacht hebben willen ze graag nog een misverstand de wereld uit helpen: dat makelaars snelle jongens zijn (m/v). Want je kan er nog zo gesoigneerd uitzien, uiteindelijk is vastgoed monnikenwerk. Zeker in een competitieve markt als die in Amsterdam moet je je met geduld en volharding vastbijten in dikke dossiers. Daar is niks snel en sexy aan.

 

Vier jaar geleden fuseerden ze hun twee makelaarskantoren en sindsdien gaat het crescendo. Bovendien hebben ze veel meer lol dan toen ze ieder hun eigen winkel runden. Bart is de creatief, de ideeënman, de bedenker. Wil altijd vooruit, innoveren, dingen uitproberen. En dat kan perfect, juist omdat hij Merel naast zich heeft. Die zorgt dat zijn ideeën de ruimte krijgen, terwijl zij de hand op de gezamenlijke knip houdt. Bart heeft het hart op de tong, Merel is diplomatieker. En waar Merel weer beter is in het werk achter de schermen, is Bart de ultieme netwerker.

 

De perfecte tegenpolen dus? Nee hoor, er zijn ook genoeg overeenkomsten. Wat ze delen is hun drang naar zeer persoonlijke, uitmuntende service. En daaraan werken ze in perfecte harmonie, met respect voor elkaars talenten. Het Amsterdamse vastgoed mag dan een vechtmarkt zijn, tussen Van der Weyden en Ter Haar valt geen onvertogen woord.

Merel & Ter Haar Makelaars BV

ADRES

Jacob Obrechtstraat 39
1071 KG Amsterdam

TELEFOON

020 - 573 60 00

EMAIL

info@mthmakelaars.nl

SOCIAL MEDIA

Facebook
Linkedin

DEELNEMERSOVERZICHT