Menno Kroon Amsterdam

MENNO KROON

BLOEMRIJK

MENNO KROON

Eigenaar Menno Kroon Meesterbloembinders

Menno Kroon is de onbetwiste koning van zijn zelf gecreëerde koninkrijk. En in dat geurige, fleurige en kleurige universum kan en mag alles. Zolang het goed voelt en hij er lol aan beleeft, laat hij zich nergens door beperken.

 

Is hij bloemist? Interieurstylist? Kunstenaar? Dat soort hokjesdenken laat hij aan anderen over. ‘Ik wil gewoon gekkigheid, crazy dingen.’ Dus is zijn winkel een creatieve speeltuin. En zijn werk een eclectische mix van disciplines en stijlen, waarin bloemen en planten, kunst en kitsch, binnen en buiten, wonen en werken naadloos in elkaar overlopen. Wat hem drijft is scheppingsdrang. De mogelijkheid om nieuwe dingen te maken, om schoonheid te creëren. En dat alles met onuitputtelijk enthousiasme. Met de verwondering en blijdschap van een kind kijkt hij naar zijn werk, zijn winkel, zijn projecten, zijn klanten. Dingen zijn niet gewoon leuk, ze zijn spectaculair! Prachtig! Supergaaf! Fantastisch! En elk van die woorden is gemeend. Voor Kroon is geven het toverwoord. Want als je meer geeft dan je neemt, gaat alles vanzelf. Dan voelt je team zich gewaardeerd. Dan verdien je een boterham. Dan komen je klanten niet alleen iets kopen, maar hun persoonlijke leven met je delen. Die persoonlijke reacties, die echte verbinding met zijn klanten, dat raakt hem. Kroon is een emotioneel mens. Hij doet dingen met hart en ziel.

 

En voorlopig blijft hij dat doen: hij is nog lang niet klaar. Nog zoveel ideeën, zoveel ambities, zoveel plannen. Zijn werk is immers geen werk, zijn werk is wie hij is. Zijn werk is wat hij wil uitdragen. Op Menno Kroon is geen ander woord beter van toepassing: de man is bloemrijk.

Menno Kroon Amsterdam

ADRES

Cornelis Schuytstraat 11
1071 JC Amsterdam

TELEFOON

020 - 679 19 50

EMAIL

winkel@mennokroon.nl

SOCIAL MEDIA

Facebook

DEELNEMERSOVERZICHT