Koppel Services b.v.

NICO KOPPEL

DE BELASTINGADVISEUR EN HET BEEST

NICO KOPPEL

Oprichter Koppel Advies

Kijk naar Nico Koppel en raad eens wat zijn hobby’s zijn? Hard werken, zeg je? Zeker. Hij werkt veel, lang, vroeg en laat. Twintig jaar geleden begon hij zijn eigen belastingadviespraktijk. In het grote keurslijfkantoor waar hij ooit werkte, werd hij gek. Nico is een zakelijke anarchist, een vrije geest. Hij houdt van klanten met een vergelijkbare mentaliteit. Creatieve lui die iets bedenken en het doen. Niet gáán doen, maar doen. Altijd vooruitkijken. Daar heeft Nico zelfs software voor ontwikkeld. Een kristallen bol 4.0 waarin klanten hun eigen zakelijke scenario’s kunnen testen.

 

Maar terug naar die hobby’s. Duiken, dacht je? Knap geraden. Hij dook in vele tropische wateren, zwom tussen scholen dolfijnen en mantaroggen, maar het mag niet meer. Iets met hoge bloeddruk. Tja, ondernemer, hè. Een man die in een week zo veel adrenaline opbouwt dat hij op vrijdagnacht niet kan slapen. Dan staat hij om vier uur ‘s ochtends op, om het vuur uit zijn lijf te wandelen. Vissen, dat doet hij ook graag. Het liefst in Ierland, want daar heb je fenomenale natuur en de meest relaxte mensen van de wereld. Het gaat niet eens zozeer om het vissen zelf. Het is het klooien met de kunstvliegjes, de wind in je haar, tijd met je zoon.

 

Oké dan, je raadt het toch nooit. Vlinders. Nico is gefascineerd door het gewichtloze wonder waarvan je nooit kunt voorspellen welke kant het opgaat. Op een verre reis vond hij een dood maar puntgaaf exemplaar op zijn pad en nam het mee naar huis. Via contacten in Artis, Uruguay en Peru groeide zijn belangstelling. Nu krijgt hij van een Zuid-Amerikaanse vlinderfarm bijzondere exemplaren toegestuurd, pechvogels die het niet gered hebben. Hij laat zo’n dichtgevouwen dier dagenlang in een vochtige schaal rusten zodat het weer soepel wordt. Buigt dan heel voorzichtig de fragiele vleugels open, zet de antennes naar voren en spant het beestje op met papieren bandjes. Zodat het zichzelf in zijn volle luister kan openbaren.

 

Dan haalt hij diep adem en is het alweer bijna maandag. Laat die adrenaline maar komen. Nico is er klaar voor.

Koppel Services B.V.

ADRES

Prins Hendrikkade 184
1011 TD Amsterdam

TELEFOON

020 - 344 59 00

EMAIL

info@koppeladvies.nl

SOCIAL MEDIA

Facebook
Linkedin

DEELNEMERSOVERZICHT