IJbouw BV

KURT HERMES & MARTIN EMAN

LIEVE JONGENS

KURT HERMES & MARTIN EMAN

Bestuurders IJbouw BV

Kurt Hermes en Martin Eman zijn twee totaal verschillende kerels. En juist daardoor op zo’n beetje ieder denkbaar vlak een perfecte match. Beiden 55 jaar oud, zijn ze volledig complementair in hun capaciteiten, sociale stijlen en karakters. Zo is Eman de procesman, Hermes de smeerolie. Eman de controleur, Hermes de creatief. Eman de contractman, Hermes de sociale man.

 

Schuren die tegenstellingen dan nooit? Heus wel. Maar vooral leveren ze wederzijdse fascinatie op. Voor hoe iemand totaal anders kan zijn dan jij, maar toch precies hetzelfde kan nastreven.

 

Wat ze nastreven, is goed zijn. Goed voor klanten, goed voor medewerkers, goed voor hun omgeving. Dat eerste doen ze door eerlijk werk te leveren, waarbij niet de opbrengst maar de relatie met de klant het belangrijkste einddoel is. Ze zijn een relatie-aannemer bij wie klanten terugkomen. Dat vinden ze belangrijk en daar gaan ze onvoorwaardelijk voor. Transparantie en vertrouwen staan voorop en dat gaat in goede harmonie: ‘Vertrouwen begint aan de koffietafel.‘ Dat tweede doen ze door open en warmhartig met hun medewerkers om te gaan. Ze zijn beide schatplichtig aan een vroegere baas die hun carrières een vliegende start heeft gegeven en die steun geven ze nu graag door aan hun eigen medewerkers. Bovendien snappen ze als geen ander dat het leven je soms een tik op je neus kan geven. En dat je iemand die verzaakt niet per se helpt door hem stevig op zijn falie te geven, maar door hem met een zetje de goede kant op te helpen, wat dat zetje dan ook is. En dat laatste, goed zijn voor de wereld, doen ze door een aanzienlijk deel van hun winst te gebruiken voor sponsoring, goede doelen en het scholen van mensen in dat prachtige vak waarvoor ze beide zoveel liefde voelen.

 

Zoals burgemeester Van der Laan onlangs zei dat hij graag een lieve stad wilde achterlaten, zo hopen Hermes en Eman niet alleen een goed, maar vooral een lief bedrijf achter te laten.

 

Zo zie je maar: niet alleen in de zorg lopen lieve jongens. Ook in de bouw kunnen ze er wat van.

IJbouw B.V.

ADRES

Hardwareweg 10
1033 MX Amsterdam

TELEFOON

020 - 489 80 65

EMAIL

info@ijbouw.nl

SOCIAL MEDIA

Facebook
Linkedin

DEELNEMERSOVERZICHT